Lediga jobb

Sveriges HR Förening hjälper dig att hitta arbete inom HR, här kan du som söker arbete hitta lediga tjänster

HR-ansvarig till Sollentunahem

Sollentunahem är ett fastighetsbolag i en spännande utveckling där det nya Sollentunahem är ett värderingsstyrt företag med fokus på att skapa attraktiva boendemiljöer omfattande cirka 5 600 hyreslägenheter i Sollentuna kommun. Vårt nyskapande består i nyproduktion av cirka 1 500 hyreslägenheter samt förnyelse och underhåll av äldre bebyggelse. Under de närmaste åren kommer vi dessutom att sälja cirka 2 000 av våra nuvarande lägenheter till andra hyresvärdar.

Din roll

Du kommer in i en spännande fas då Sollentunahem och dess 60 medarbetare har påbörjat arbetet med att gå mot en värderingsstyrd organisation - där HR-ansvarig har en central roll. Det kommer finnas stora möjligheter att påverka och sätta din egen prägel på tjänsten.

Som HR-ansvarig kommer du att få arbeta brett och mycket självständigt - men också nära övriga kollegor inom hela organisationen - samt fungera som en stödfunktion. Rollen innehåller en blandning av både strategiskt och operativt arbete där du får ta mycket eget ansvar inom arbetsområdena:

• systematiskt arbetsmiljöarbete
  • likabehandlingsfrågor
  • fackliga förhandlingar
  • chefsstöd vid t ex rekryteringar, svåra samtal, rehabilitering
  • medarbetarundersökningar och employer branding
  • uppdatering av personalhandboken
  • arbetsrätt, frisk- och företagshälsovård
  • pensioner och försäkringar
  • övergripande kompetensutveckling

Vårt erbjudande = Din profil? Välkommen att ansöka!

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst i en organisation med högt i tak och engagerade medarbetare. På Sollentunahem värdesätter vi jämställdhet, mångfald och vi strävar efter en bra balans i livet.

Har du den utbildning, erfarenhet och de personliga egenskaper som vi beskriver i annonsen? Trivs du dessutom med att jobba i en självständig roll med stort eget ansvar? Välkommen då att, via länk till annonsen, söka tjänsten senast den 19 februari 2018! Du söker tjänsten här!

Vi samarbetar i denna rekrytering med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck, maria.vonsterneck@jurek.se

-------------------------------------------------------------------------------