Välkommen!

Sveriges HR Förening. Yrkesföreningen för dig som arbetar med HR och Personalfrågor.

Lediga jobb

Sveriges HR Förening hjälper dig att hitta arbete inom HR, här kan du som söker arbete hitta lediga tjänster

HR-ansvarig till Sollentunahem

Sollentunahem är ett fastighetsbolag i en spännande utveckling där det nya Sollentunahem är ett värderingsstyrt företag med fokus på att skapa attraktiva boendemiljöer omfattande cirka 5 600 hyreslägenheter i Sollentuna kommun. Vårt nyskapande består i nyproduktion av cirka 1 500 hyreslägenheter samt förnyelse och underhåll av äldre bebyggelse. Under de närmaste åren kommer vi dessutom att sälja cirka 2 000 av våra nuvarande lägenheter till andra hyresvärdar.

 

Din roll

Du kommer in i en spännande fas då Sollentunahem och dess 60 medarbetare har påbörjat arbetet med att gå mot en värderingsstyrd organisation - där HR-ansvarig har en central roll. Det kommer finnas stora möjligheter att påverka och sätta din egen prägel på tjänsten.

Som HR-ansvarig kommer du att få arbeta brett och mycket självständigt - men också nära övriga kollegor inom hela organisationen - samt fungera som en stödfunktion. Rollen innehåller en blandning av både strategiskt och operativt arbete där du får ta mycket eget ansvar inom arbetsområdena:

  • systematiskt arbetsmiljöarbete
  • likabehandlingsfrågor
  • fackliga förhandlingar
  • chefsstöd vid t ex rekryteringar, svåra samtal, rehabilitering
  • medarbetarundersökningar och employer branding
  • uppdatering av personalhandboken
  • arbetsrätt, frisk- och företagshälsovård
  • pensioner och försäkringar
  • övergripande kompetensutveckling

 

Vårt erbjudande = Din profil? Välkommen att ansöka!

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst i en organisation med högt i tak och engagerade medarbetare. På Sollentunahem värdesätter vi jämställdhet, mångfald och vi strävar efter en bra balans i livet.

Har du den utbildning, erfarenhet och de personliga egenskaper som vi beskriver i annonsen? Trivs du dessutom med att jobba i en självständig roll med stort eget ansvar? Välkommen då att, via länk till annonsen, söka tjänsten senast den 19 februari 2018! Du söker tjänsten här!

Vi samarbetar i denna rekrytering med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck, maria.vonsterneck@jurek.se

 

 

-------------------------------------------------------------------------------


Glömt lösenord? Klicka här.
Sök innehåll på HR Föreningen:
Sök HR medlem:

Annonsera här »


Kontakta oss

Sveriges HR Förening Box 6037 102 31 Stockholm Besöksadress: Birger Jarlsgatan 34 6tr, Telefon: +46(0)8-545 914 60 info@sverigeshrforening.se