Välkommen!

Sveriges HR Förening. Yrkesföreningen för dig som arbetar med HR och Personalfrågor.

Lediga jobb

Sveriges HR Förening hjälper dig att hitta arbete inom HR, här kan du som söker arbete hitta lediga tjänster

 

Sveriges HR Förening med över 7000 medlemmar är den starkaste rösten för HR Sverige. Vi är en påverkansförening som arbetar för att stärka HR som profession. Till våra medlemmar och övriga HR-verksamma personer erbjuder vi dagligen olika kompetensutvecklingstjänster såsom seminarier, utbildningar och events. Sveriges HR Förening har påbörjat en förändringsresa och är just nu i en stark utvecklingsfas.

SVHR 

Sveriges HR Förening söker en HR- och affärsorienterad medlemsstrateg!

Vi önskar välkomna dig som vår nya kollega som med fokus på medlemmarnas bästa vill arbeta för att stärka och utveckla våra erbjudanden samt skapa och utveckla relationen till nya och befintliga medlemmar.

Är du en kreativ, relations- och resultatorienterad person som brinner för frågor inom HR, arbetsmarknad och samhälle? Har du förmågan att övertyga och få människor med dig? Är du utifrån din erfarenhet av HR-arbete bekväm med att träffa olika nyckelpersoner inom HR och presentera dina idéer om hur vi kan stärka HR Sverige? Vill du vara en del av vårt framgångsrika team? Välkommen med din ansökan!

Hos oss på Sveriges HR Förening kommer du att uppleva ett stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik och där du möter många nya, spännande och erfarna HR-personligheter - varje dag. Vi tror att du är en person som alltid väljer passion före plikt och gör det lilla extra. Som Medlemsstrateg ansvarar du för Sveriges HR Förenings medlemsrekrytering och medlemserbjudanden samt utbildningskoncept.

Ansvarsområden

-    Ansvar för att identifiera och rekrytera nya medlemmar
-    Utveckla och ansvara för utbildningskoncept
-    Utveckla och ansvara för medlemserbjudanden
-    Ansvara för medlemsfrågor- och service
-    I samarbete med kommunikationsansvarige forma och genomföra medlemsaktiviteter

Kompetenskrav

-    Goda kunskaper och erfarenhet inom HR-arbete och dess olika discipliner
-    Högskoleutbildning från relevant linje/program eller annan utbildning och erfarenhet som av företaget anses likvärdig
-    Kunna uttrycka dig mycket väl i svenska i tal och skrift

Vi söker dig!

Den personliga lämpligheten har en prioriterad och avgörande roll för val av en ny medarbetare för oss. Vi söker dig som:

-    Har hög social kompetens och har ett genuint intresse för frågor inom kompetensförsörjning, arbetsmarknad och samhälle.
-    Är nyfiken och lyhörd samt mål- och resultatinriktad
-    Är självständig, mogen och med seriös framtoning
-    Är noggrann, kommunikativ och orädd samt ser möjligheter snarare än hinder
-    Har en god etisk och humanistisk grundsyn

 Meriterande är om du har arbetat inom eller på annat sätt fått kännedom om föreningsliv.

Vi verkar för mångfald och en mångkulturell arbetsmiljö. Vi ser därför det som en fördel om den sökande talar flera språk och gärna manliga sökande då vi aktivt arbetar för jämställdhet.

Sveriges HR Förening erbjuder en miljö med hög och positiv förändringstakt där du är med och bidrar till föreningens fortsatta resa. Tillsammans med dina kollegor på Sveriges HR Förening får du uppleva en vardag som präglas av ett stort engagemang, professionalism och ett högt tempo! Vi sitter i fina lokaler på Birger Jarlsgatan, nära Stureplan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde sker snarast möjligt.

Övrigt

I denna rekryteringsprocess använder vi oss av arbetsprover och tester som mäter förmågor. Vi vill därför att du tillsammans med din meritförteckning och ditt personliga brev bifogar en sida med dina reflektioner kring en valfri aktuell samhällsfråga. Den ska vara på en A4 sida med högst 600 ord, i övrigt bestämmer du själv utformningen.

SÖK REDAN IDAG!

Vi ser fram emot din ansökan! För mer information om tjänsten kontakta vår Generalsekreterare Manne Didehvar via e-post manne.didehvar@sverigeshrforening.se, alternativt telefon: 0709-627510

Skicka in ditt CV samt personligt brev redan idag till: lotta.halvarsson@sverigeshrforening.se

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande och tillsättning snarast.

 

Spendrups

Driven HR-generalist sökes

Vi söker en driven HR-generalist som vill vara med och stärka samt utveckla vår HR-funktion i en dynamisk och utmanande arbetsmiljö.

Har du erfarenhet av att arbeta såväl strategiskt som operativt inom HR och då gärna inom produktionsverksamhet? Då kan tjänsten som HR-generalist vara något för dig. Vi erbjuder en bred tjänst där du har möjligheten att påverka och växa i rollen.
Läs mer här >>

 

Skolverket

HR-specialist med inriktning på arbetsrätt och lön 

Skolverket är just nu inne i ett spännande förändringsarbete och vi behöver din expertis. 
Som HR-specialist hos oss kommer du att arbeta såväl strategiskt som operativt med olika HR-frågor. 
Ett viktigt uppdrag som gör skillnad i större perspektiv när vi tillsammans bygger en skola för alla Sveriges barn och ungdomar. 
Läs mer här >>


Glömt lösenord? Klicka här.
Sök innehåll på HR Föreningen:
Sök HR medlem:

Annonsera här »


Kontakta oss

Sveriges HR Förening Box 6037 102 31 Stockholm Besöksadress: Birger Jarlsgatan 34 6tr, Telefon: +46(0)8-545 914 60 info@sverigeshrforening.se