Välkommen!

Sveriges HR Förening. Yrkesföreningen för dig som arbetar med HR och Personalfrågor.

Vi förstår vikten av ditt arbete!

Vi vet att effektiva HR-processer skapar framgångsrika och hållbara organisationer. Organisationer som mår bra och presterar bra - i dag och i framtiden. Sveriges HR Förening har som mål att inspirera, utveckla och aktivt knyta samman HR-Sverige.

Den globala konkurrensen ökar och med den kommer ständiga krav på effektivisering. Personalen är en organisations dyrbaraste tillgång och viktigaste investering - en investering som bäst förvaltas genom ett effektivt HR-arbete.

Sveriges HR Förening arbetar för att inspirera, utveckla och knyta samman HR-Sverige, och vi gör det på flera sätt.

  • Vi påverkar och skapar kännedom om forskning och utveckling inom HR-området. Läs mer om HR-forskning här.
  • Vi skapar självklara mötesplatser för alla som arbetar i HR-sektorn. Läs mer om våra HR-event här.
  • Vi deltar aktivt i debatter och diskussioner på området.

Våra 7 000 medlemmar är självklart vår allra viktigaste kraft och vi arbetar därför ständigt för att bli ännu fler. Det är tillsammans i föreningen som vi kan dela med oss av kunskap, inspirera varandra och knyta kontakter.

Internationellt
Human Resources är en global angelägenhet, och som medlem i Sveriges HR Förening befinner du dig i allra högsta grad i ett internationellt sammanhang. Tillsammans med våra internationella systerorganisationer och andra stora HR-organisationer arbetar vi alla för att göra vår bransch bättre.


Här hittar du våra internationella samarbetspartners. Välkommen att se hur HR-sektorn utvecklas i resten av världen, och hur du kan utvecklas med dem. Kanske hittar du ditt internationella sammanhang!

HR Norge
Dansk HR

HR Finland
(HENRY)
European Association for People Management
(EAPM)
World Federation of Personnel Management Associations
(WFPMA)


Glömt lösenord? Klicka här.
Sök innehåll på HR Föreningen:
Sök HR medlem:

Annonsera här »


Kontakta oss

Sveriges HR Förening Box 6037 102 31 Stockholm Besöksadress: Birger Jarlsgatan 34 6tr, Telefon: +46(0)8-545 914 60 info@sverigeshrforening.se