Sveriges HR Förening bjuder in till HR Pub i Jönköping!

Talare: Peter Jonsson, Stångåstaden

Missa inte detta tillfälle till några verkligt spännande och givande timmar. I en avspänd miljö får du tillfälle att lyssna, och resonera med kollegor om HRs roll och förutsättningar vad gäller Employer Branding. Kanske kan kvällen leda till förändring för dig, i din roll och i din organisation?

Kvällens Tema: Employer Branding

Under HR-puben kommer Peter Jonsson att presentera Employer Branding 3.0. Hur kan vi skapa ett starkt arbetsgivarvarumärke genom de egna medarbetarna? Skippa dyra annonser och bygg varumärket som en röd tråd genom vision, värdegrund och medarbetarengagemang. Vi bjuder på en bit mat och dryck finns att köpa.

Kvällens föreläsare: Peter Jonsson

Peter har mer än 10 års erfarenhet av arbete med Employer Branding i många olika roller, t.ex. som Chef för multiinternationella Siemens Nordiska Talent Acquisition verksamhet, och nu senast som HR-strateg på Linköpings kommunalägda bostadsbolag Stångåstaden, där han bland annat funderar på hur de kan använda AR (augmented reality) vid rekrytering.

Antalet platser är begränsat! Anmäl dig senast den 24 oktober (gärna tidigare!)

Har du frågor är du välkommen att kontakta
Malin Bladh, Sveriges HR Förening, region Syd Östra, tel 070-2339431
Jennifer Nieminen, Sveriges HR Förening, studentrepresentant, region Syd Östra, tel 073-0454020

Peter Jonsson