Frukostmöte i Luleå - GDPR träder i kraft i maj 2018. Är du förberedd?

Talare: Lars-Ove Lundh, Knowit AB

Den nya dataskyddsförordningen, GDPR, betyder stora förändringar, hur personuppgifter lagras och används. Är din organisation förberedd och har ni rutiner på plats? Knowits seniora konsult Lars-Ove Lundh ger dig koll på vad som gäller.

Tema:
GDPR i praktiken. Lars-Ove Lundh introducerar vad GDPR är på en övergripande nivå.

Lars-Ove Lundh är en av Knowits mest erfarna konsulter, han jobbar med verksamhetsutveckling och projektledning. I sina uppdrag har Lars-Ove haft fokus på att stötta sina kunder i övergången till GDPR. Det kommer bli möjlighet till dialog kring de frågor som lyssnarna har och som de tycker är aktuella för just de som jobbar med HR. Lars-Ove är väl insatt i ämnet.

Knowit är ett nordisk konsultföretag med mer än 2000 anställda. Huvudsaklig fokus för verksamheten är managementconsulting, IT-konsulttjänster och digital tjänsteutveckling.

Föreläsningen är kostnadsfri!

Varmt välkommen att anmäla dig!

Lars-Ove Lundh

19 jan 2018 - 19 jan 2018
Frukost och mingel från 07:30 och seminariet börjar 08:00

Knowit