HR Frukost i Falun - Varmt Välkommen!

Talare: Torbjörn Danielsson, Lärare på PAL samt konsult

Följer du med i arbetsrättens utveckling och trender?

Lagstiftning under förändring

Torbjörn Danielsson, lärare på PAL och konsult, är tillbaka och ger oss det senaste inom arbetsrätten. Han går nu igenom viktigare rättsfall, som visar ny och förstärkt praxis, från Arbetsdomstolen och EU-domstolen det senaste året och kommenterar dessa.
Vad betyder det för det vardagliga arbetet? Han går även igenom lagstiftning som är beslutad och har datum för ikraftträdande men också sådan som är under behandling och kommer att beslutas samt ikraftträdande längre fram.

Missa inte detta tillfälle att lyssna på ett spännande föredrag!

Varmt välkommen!

Torbjörn Danielsson

04 maj 2018 - 04 maj 2018
Frukost serveras från kl 08:00.
Seminariet börjar kl 08:30

Näringslivets Hus