Vad vill du lära dig i dag?

Hitta dina nya styrkor med oss! Varje år arrangerar Sveriges HR Förening flera utbildningar med fokus på HR. Utbildningarna spänner över många områden och är framtagna i samarbete med våra erfarna kursledare.

• Utbildningar kring angelägna och aktuella HR-områden.
  • Erfarna kursledare med expertis inom sitt ämne.
  • Öppna för både medlemmar och för dig som ännu inte är medlem - som medlem får du alltid rabatt på utbildningarna.
  • Utbildningarna bedrivs i små grupper och med fokus på workshops.

Klicka på bilden för att höra några röster om utbildningar.

Företagsanpassa en utbildning!
Visste du att vi kan skräddarsy en utbildning till dig och dina kollegor? Vill du veta mer om det hör av dig.

Avbokningsregler:
Vid avbokning fyra till sex veckor före kursstart debiteras halva kursavgiften. Vid avbokning senare än fyra veckor debiteras hela avgiften för kursen. Har du inte möjlighet att närvaro pga sjukdom har du rätt att skicka en kollega från samma företag i ditt ställa. Avgiften återbetalas inte.

Utbildningsansvarig